Eerika Ehovuo

Olen Eerika Ehovuo, tuttavallisemmin Ersu. Olen päivähoitoalan yrittäjä ja ammatiltani olen sosionomi. Toimin Aittatontun päiväkodissa johtajana sekä lapsiryhmässä täysipäiväisenä työntekijänä. Minuun voit olla yhteydessä, kun olette hakemassa hoitopaikkaa lapsellenne. Tärkeää työssäni minulle on maalaisjärki, tunnetaitojen harjoittelu lasten kanssa sekä erilaiset kädentyöt. Olen kahden reippaan koululaisen äiti. Vapaa-ajallani olen kouluratsastaja ja mukana ratsastusseuran toiminnassa. Rakastan myös teatteria sekä musiikkia.

Laura Kujala

Toimin Tonttu Päiväkodit Oy:n toimitusjohtajana ja yrittäjänä. Minuun voit olla yhteydessä mm. laskutusasioissa.

Olen koulutukseltani varhaiskasvatuksenopettaja sekä lähihoitaja. Olen iloinen ja hullunkurinen höpöttäjä, jonka ominta alaa on taidekasvatus, olenhan taidekoulun kasvatti. Teatteri, kuvis, askartelu ja musiikki ovat lähellä sydäntäni ja annan niiden näkyä työssäni. Tutustutan lapsia myös joogaan satumaailman ja mielikuvituksen kautta. Lapset oppivat tonttuilun alkeita seurassani. Päiväkodissamme minulle tärkeää on luoda lapsille turvallinen olo ja tarjota heille omalta osaltani mitä parhaat mahdollisuudet tulevaisuuteen.

Anni Kuukasjärvi

Olen Anni, koulutukseltani lähihoitaja ja suuntautunut lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisalalle. Luonteeltani olen iloinen, ystävällinen ja empaattinen.Tarjoan lapselle sylin ja lempeän, turvallisen aikuisen, jonka kanssa voi myös nauraa ja hassutella. Pidän lasten kanssa askartelusta ja liikunnasta sekä opetan mielelläni laululeikkejä. Olen kahden lapsen äiti ja vapaa-ajallani nautin ulkoilusta ja leipomisesta.

Tiia Pulkkinen

Olen koulutukseltani sosionomi, liikuntaneuvoja sekä lasten valmentaja. Luonteeltani olen iloinen, avoin ja lempeä höpöttelijä. Liikunta on lähellä sydäntäni mutta tykkään monipuolisesta tekemisestä ja mielikuvitus onkin yksi vahvuuksistani. Työssäni pidän Tärkeänä aitoa kohtaamista ja - läsnäoloa sekä lapsilähtöisyyttä osana turvallista arkea.

Katja Karjalainen

Olen koulutukseltani sosionomi lastentarhanopettajan pätevyydellä. Luoteeltani olen positiivinen, rauhallinen ja huumorintajuinen. Työssäni koen tärkeäksi lapsilähtöisen toiminnan, osallisuuden kokemusten mahdollistamisen lapsille ja avoimen yhteistyön perheiden kanssa. Myös lasten liikkumiseen innostaminen on lähe$

Emilia Ahvenniemi

Olen koulutukseltani lähihoitaja. Luonteeltani olen huumorintajuinen ja nauravainen persoona. Työssäni koen tärkeäksi kohdata jokaisen lapsen omana itsenään sekä hyvän yhteistyön perheiden ja päiväkodin välillä. Arjen pienet ilot ja hyvä työilmapiiri ovat minulle tärkeä osa arkea. Retkeily, liikkuminen ja kädentaid$