Eerika Ehovuo

Olen Eerika Ehovuo, tuttavallisemmin Ersu, 36-vuotias yrittäjä. Ammatiltani olen sosionomi. Toimin Aittatontun päiväkodissa johtajana sekä lapsiryhmässä täysipäiväisenä työntekijänä. Minuun voit olla yhteydessä, kun olette hakemassa hoitopaikkaa lapsellenne. Tärkeää työssäni minulle on maalaisjärki, tunnetaitojen harjoittelu lasten kanssa sekä erilaiset kädentyöt. Olen kahden reippaan koululaisen äiti. Vapaa-ajallani olen kouluratsastaja ja mukana ratsastusseuran toiminnassa. Rakastan myös teatteria sekä musiikkia.

Laura Kujala

Olen koulutukseltani lastentarhanopettaja sekä lähihoitaja. Olen iloinen ja hullunkurinen höpöttäjä, jonka ominta alaa on taidekasvatus, olenhan taidekoulun kasvatti. Teatteri, kuvis, askartelu ja musiikki ovat lähellä sydäntäni ja niiden annan näkyä myös työssäni. Lapset oppivat tonttuilun alkeita seurassani. Päiväkodissamme minulle tärkeää on luoda lapsille turvallinen olo ja tarjota heille omalta osaltani mitä parhaat mahdollisuudet tulevaisuuteen.

Toimin Tonttu Päiväkodit Oy:n toimitusjohtajana ja yrittäjänä. Minuun voit olla yhteydessä mm. laskutusasioissa.

Emilia Ahvenniemi

Olen koulutukseltani lähihoitaja ja olen suuntautunut lasten ja nuorten hoitoon ja kasvatukseen. Pidän kovasti lasten parissa työskentelystä ja omia kiinnostuksen kohteita ovat kädentaidot sekä liikkuminen, joita haluan toteuttaa myös lasten kanssa. Luonteeltani olen rauhallinen, empaattinen ja nauravainen.

Jenna Heikkilä

Koulutukseltani olen lähihoitaja ja opinnoissani suuntautunut lasten ja nuorten hoitoon ja kasvatukseen.Työssäni pidän hyvin tärkeänä lapsen yksilöllisen huomioimisen ja lapsen kohtaamisen aidosti ja lempeästi. Positiivisia muistoja lapsille luon olemalla turvallinen sekä läsnäoleva aikuinen, jonka kanssa voi myös höpötellä ja hassutella. Luonteeltani olen rauhallinen, iloinen sekä positiivinen ja liikunta on lähellä sydäntäni.